Jak na tradiční retro okurkový salát? Díky správnému poměru octa a cukru je s touto zálivkou dokonalý
Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
hosta uvařila 19. 1. 2014 16:16 Bramborové koláče s Hermelínem a Parmazánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
hosta uvařila 19. 1. 2014 16:16 Bramborové koláče s Hermelínem a Parmazánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ovarová polévka podle ČSN: Chutná jako na zabijačce, úžasně voní majoránkou a díky kroupám parádně zasytí
Krkovice naložená v hořčici, pečená s cibulí, paprikami a rajčaty: Tajemství šťavnaté chuti je ve správně připravené marinádě