Řízky smažené v dvojobalu: Vynechat jednu surovinu ze tří se někdy vyplatí a řízky jsou mnohem křupavější
Jak připravit vždy křupavé domácí hranolky: Úspěch tkví v úpravě brambor a přidání jedné běžné kuchyňské přísady
Jak ohřát bramborovou kaši, aby zůstala krémová? Tyto čtyři způsoby vedou k lahodné příloze s minimem úsilí
past1978 uvařil 2. 1. 2025 20:50 Bramborové nočky s karamelovou strouhankou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
past1978 uvařil 2. 1. 2025 20:50 Bramborové nočky s karamelovou strouhankou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
past1978 uvařil 2. 1. 2025 20:50 Bramborové nočky s karamelovou strouhankou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Crumble ve slané verzi: Zelenina pod peřinkou z křupavé drobenky se sýrem a s voňavými bylinkami chutná božsky