Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
cathleen uvařila 8. 2. 2017 11:07 Bramborové placky s brynzou, cibulí a uzeným bůčkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
19 foto Stále spolu dokola! Zrzavá holčička z reklamy se zlatým prasátkem hraje opět v reklamě na Kofolu
Retro okénko: Sušenky Lucie zdobil „puntík“ džemu a dělaly se ve dvou variantách. Ty vanilkové si můžete jednoduše upéct doma
Jak využít zbylé knedlíky: Klasikou je osmažit s vejci, ale dobře poslouží i do salátů, karbanátků nebo nasladko
Lahodné hovězí plátky (ve vývaru, se zeleninou a křenem) Recept ještě nebyl hodnocen 4,3 sunny.sofi 180 min