Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
Eliza uvařila 14. 12. 2009 08:45 Bramborové sabdží s krabími tyčinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 14. 12. 2009 08:43 Bramborové sabdží s krabími tyčinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 14. 12. 2009 08:41 Bramborové sabdží s krabími tyčinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Slavné omáčky: Na beurre blanc, skvělou máslovou omáčku k rybám stačí jen tři základní ingredience. Víte, které?
Ovocné lívance jako skvělá letní snídaně: Voní máslem, jablky či skořicí a děti je budou vyžadovat pořád