Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
Eliza uvařila 14. 12. 2009 08:45 Bramborové sabdží s krabími tyčinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 14. 12. 2009 08:43 Bramborové sabdží s krabími tyčinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 14. 12. 2009 08:41 Bramborové sabdží s krabími tyčinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
50 foto Maléry v kuchyni aneb Nepovedení velikonoční beránci: Co kus, to originál, připomínající spíš koně, lachtana či larvu
I dezert ze starého chleba může být úžasný: Chlebový pudink nahradí naši žemlovku. Víme, jak jej připravit!
Babiččin štrúdl podle Mirky van Gils Slavíkové voní jablky a perníkem. Těsto je specifické tím, že kyne pod vodou