Shayma uvařila 12. 8. 2012 16:38 Bramborovo-špaldový koláč s broskvema 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Shayma uvařila 27. 7. 2012 13:27 Bramborovo-špaldový koláč s broskvema 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Shayma uvařila 27. 7. 2012 13:27 Bramborovo-špaldový koláč s broskvema 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak poznat v obchodě kvalitní chleba? Všímejte si barvy bochníku, pevnosti kůrky i pružnosti střídky, říká expertka Hana Nykodymová
Znáte medvědí langoše? Základem nadýchané a křupané placky je domácí kvásek, čerstvý medvědí česnek a hodně rozpálený olej
Výborná fazolová polévka: Vařené brambory ji dokonale zahustí, klobáska skvěle navoní a smetana báječně zjemní