Frgálová buchta na plech: Hrnkový koláč s mákem, tvarohem a povidly chutná výborně a příprava je překvapivě snadná
Eliška Rejčka: Manželka Václava II. byla z Polska zvyklá na uzené ryby a plněné pirohy, v Čechách jedla zvěřinu a labutě
Foodblogerka Češka z Česka prozradila, jak na jedinečné mrkvance: Lidé by neměli přehlížet české skvosty, říká
Shayma uvařila 12. 8. 2012 16:38 Bramborovo-špaldový koláč s broskvema 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Shayma uvařila 27. 7. 2012 13:27 Bramborovo-špaldový koláč s broskvema 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Shayma uvařila 27. 7. 2012 13:27 Bramborovo-špaldový koláč s broskvema 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Slezský bigos je pokladem severní Moravy: Spousta zelí a masa dává vzniknout skvělému jídlu, vonícímu švestkami a vínem