Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí vaječný koňak

Při pečení často zbydou žloutky nebo bílky. Je škoda je vyhodit, a proto vám přinášíme inspiraci, jak je využít. Připravte si lahodný vaječný likér, který v chladu vydrží opravdu dlouho. Recept se tepelně zpracovává, a tak nemusíte mít strach ze syrových vajec.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

14. 1. 2013 18:11

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 186 kJ / 2 674 kcal
Bílkoviny35,40 g
Tuky39,13 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,09 g
Sodík 263 mg
Sůl0,67 g
Sacharidy238,73 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

casino casino

26. 11. 2018 10:28

stasi:
Eierkoňak má obvykle 17% alkoholu a tady to odhadem vypadá OK :-)

stasi

19. 11. 2018 23:12

Zdá se mi,že tam je zbytečně moc mléka a málo rumu:)

Petulka

16. 12. 2017 22:10

Dobry vecer,
Delala jsem tento recept a opravdu se vari. Prvni jsme zkouseli vodni lazen, ale nic se nedelo, pote jsme dali normalne na plamen a konecne to zacalo houstnout a nabyvat. Varili jsme na plameni asi dvacet minut. Nechali jsme ulezet v lednicce tri tydny a dneska jsme zkusili a je dokonaly :-)

Lucie

4. 1. 2017 20:14

Prosim vás jak dlouho povařit a mléko asi plnotučné a šlehačku kolika procentní???? Děkuji ;-)

zuzim62@seznam.cz

26. 11. 2016 09:16

:-K
Skusim a uvidim

jindřiška Lepičová

29. 10. 2016 15:51

Prosím jak dlouho povařit děkuji

romance romance

19. 12. 2013 13:37

Sem ráda že vám chutná :-)

Navir Navir

18. 12. 2013 15:32

Tereza:Terezko, nevidím v odpovědi Senky žádný výsměch, prostě Ti odpověděla jasně a slušně;-) tak to tak ber a život jde dál, ne:-?;-)

senky senky

18. 12. 2013 15:13

Tereza: jaké vysmívání:-O:-O:-O pokud odpověď chápeš takto:-O:-O taky Ti mohl někdo odpovědět, že si máš recept pozorně přečíst:-/

Tereza

18. 12. 2013 14:52

Dekuji za odpoved. Snad vam vysmivani zvysilo vase sebevedomi.

senky senky

18. 12. 2013 06:39

Tereza:myslím si, že když v receptu stojí "vlijeme Salko, šlehačku a mléko" tak určitě šlehačku tekutou ;-)

Tereza

18. 12. 2013 04:52

Muzete mi prosim upresnit jakou slehacku? Tekutou, ve spreji ci jinou? Ocividne nemam zkusenosti s varenim :))))

prof.lub

1. 10. 2013 20:08

tento vaječnák je prostě špic,protože manželka na alkohol moc není,ale když přišla domů,ochutnala,řekla fakt dobrý,tak není co dál říct.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: domácí vajecny koňak jednoduchy domaci vajecny liker recept na domácí vaječný koňak vaječný koňak bez alkoholu vaječný koňak domácí recept na vaječný koňak domácí vaječný koňak recept domácí konak vaječný koňak vařený domácí vaječný likér válečný konak domácí vaječný koňak vařený vaječný koňak vaječný koňak recept domaci vajecny konak bez alkoholu domácí vajecny jednoduchý vaječný konak dobry vajecny konak recept na domácí vaječný koňak s vanilkou recepty vaječný konak domácí

Suroviny: rum, cukr moučkový, cukr vanilkový, žloutek, salko, mléko, šlehačka

TopRecepty.cz

Domácí vaječný koňak

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PWXy