Vyzkoušeli jste už malinové včelí úly? Příprava není o nic složitější než u klasiky, chuť je ovšem naprosto božská
Sezona pečených kaštanů je tu: S pár fígly je příprava snadná a vychutnáte si je horké, s pečeným kuřetem i v roládě
Tvarohová vánoční štóla: Jednodušší verze německé kynuté klasiky má výraznější chuť a vůni a vydrží déle vláčná
ruzena uvařila 22. 1. 2013 13:02 Bramborový knedlík plněný houbovou směsí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ruzena uvařila 22. 1. 2013 13:02 Bramborový knedlík plněný houbovou směsí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ruzena uvařila 22. 1. 2013 13:02 Bramborový knedlík plněný houbovou směsí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ruzena uvařila 22. 1. 2013 13:02 Bramborový knedlík plněný houbovou směsí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Delikatesa z trouby: Pomalu pečený bůček s křupavou zlatavou kůrkou nedá skoro žádnou práci, jen nesmíme opomenout první krok
Valašský frgál je nejlepším koláčem světa! V žebříčku překonal newyorský cheesecake nebo ruský medovník