Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
eva hubova uvařila 13. 11. 2011 00:19 Bramborový potěrák, aneb co rychle na chlebíčky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
eva hubova uvařila 13. 11. 2011 00:18 Bramborový potěrák, aneb co rychle na chlebíčky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Které potraviny můžete pěstovat zas a znova z odřezků? Jarní cibulka překvapí rychlostí růstu, bylinky výtěžností
Kvíz KVÍZ: Jak dobře umíte připravit rohlíčky sv. Martina? Zjistěte, jestli znáte všechny kroky, aby byly vláčné, voňavé a sladké