Bramborová kaše nikdy nebyla lepší! Jeden krok před vařením brambor udělá z obyčejného jídla delikatesu
Herečka Naďa Konvalinková prozradila fígl, jak na nejlepší kapří řízky podle Oldřicha Kaisera. „Jiné už neděláme,“ říká
Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Eliza uvařila 27. 10. 2010 10:16 Bramborový salát bez kořenové zeleniny 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 27. 10. 2010 10:15 Bramborový salát bez kořenové zeleniny 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
michelle.b uvařila 1. 4. 2010 09:07 Bramborový salát bez kořenové zeleniny 0 0 Zobrazit detail ... Okomentovat
michelle.b uvařila 1. 4. 2010 09:07 Bramborový salát bez kořenové zeleniny 0 0 Zobrazit detail ... Okomentovat
michelle.b uvařila 1. 4. 2010 09:07 Bramborový salát bez kořenové zeleniny 0 0 Zobrazit detail a je to! Okomentovat
Dokonalé hrachové kaši s křupavou cibulkou nikdo neodolá. Hebké konzistence a vyvážené chuti přitom docílíme docela snadno