Perfektní „holanďák“ podle Jana Punčocháře: Šéfkuchař ukázal, jak připravit šťavnatou a křupavou klasiku plnou chutí
První republika s Kristinou: Báječné cukroví medvědí tlapky voní po mandlích a citronu. Máte doma také tyhle formičky?
KVÍZ: Skladování vánočního cukroví může být oříšek. Víte, jaké nádoby zvolit a kam je v bytě umístit, abyste si nezkazili Vánoce?
magdalenka uvařil 19. 7. 2013 09:39 Bramborový salát se šruchou a fazolkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 19. 7. 2013 09:36 Bramborový salát se šruchou a fazolkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 19. 7. 2013 09:34 Bramborový salát se šruchou a fazolkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 19. 7. 2013 09:34 Bramborový salát se šruchou a fazolkami 0 0 Zobrazit detail šrucha Okomentovat
magdalenka uvařil 19. 7. 2013 09:34 Bramborový salát se šruchou a fazolkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Retro okénko: Čevabčiči mělo být podle norem z roku 1964 z pravé svíčkové. V levnější variantě jídelen ho ale nahradilo jiné maso
Jak připravit výborné vepřenky? Základem dokonalé šťavnatosti je správné maso, čerstvá paprika i způsob smažení