Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
Pavel Janak uvařil 12. 12. 2021 13:18 Brambory dušené na slanině s bylinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pavel Janak uvařil 12. 12. 2021 13:18 Brambory dušené na slanině s bylinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 21. 7. 2017 13:26 Brambory dušené na slanině s bylinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 21. 7. 2017 13:26 Brambory dušené na slanině s bylinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak připravit nejlepší špenát? Díky smetaně bude lahodně krémový, česnek i špetka muškátového oříšku jej provoní