Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
Anna Kocikova uvařila 20. 12. 2015 15:29 Brambory rozšťouchané se šťávou z masa 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 20. 12. 2015 15:28 Brambory rozšťouchané se šťávou z masa 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 20. 12. 2015 15:28 Brambory rozšťouchané se šťávou z masa 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 20. 12. 2015 15:28 Brambory rozšťouchané se šťávou z masa 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Sladké bramborové taštičky jako od babičky: Plněné povidly s voňavým perníkem, sypané mákem a polité máslem chutnají božsky
Vítěz MasteChef Česko 2020 Roman Staša nám prozradil, jak vylepšit obyčejnou smaženku. Fígl je v dvojím obalování a hořčici