Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Johanka128 uvařila 2. 11. 2018 14:17 Brambory s dýní Hokkaido - pro nejmenší 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Johanka128 uvařila 2. 11. 2018 14:17 Brambory s dýní Hokkaido - pro nejmenší 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kurkuma v zimě prohřeje: Stačí špetku přidat do vaječné tlačenky nebo do zlatého mléka, pikantně ochutí i různé pomazánky