Buřty na černém pivu podle Ládi Hrušky: Z pár surovin rychle vykouzlíte levnou a šťavnatou večeři vonící karamelem
Holka u plotny radí: Nastavovaná sekaná vyjde levněji a chutná výborně i druhý den, takhle ji děláme u nás doma
Johanka128 uvařila 2. 11. 2018 14:17 Brambory s dýní Hokkaido - pro nejmenší 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Johanka128 uvařila 2. 11. 2018 14:17 Brambory s dýní Hokkaido - pro nejmenší 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Houbové placky: Na křupavé a nadýchané placičky je důležité dodržet správný poměr hub a těstíčka. Hotové jsou za chvíli
Mnichovská bílá klobása voní po bylinkách a je šťavnatá. Správně byste ji měli podávat s preclíkem a místo loupání "vycucnout"