Tradiční brynzové halušky podle Pavla Berkyho: Díky jednomu triku budou krásně krémové, s křupavými škvarky na povrchu
Připravte si katův šleh i na chalupě: Výborné pikantní jídlo s lečem ze sklenice je jednoduché a rychle hotové
1974andrea uvařila 19. 12. 2012 12:24 Brambory s pikantním klobásovým bešamelem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 19. 12. 2012 12:23 Brambory s pikantním klobásovým bešamelem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 19. 12. 2012 12:23 Brambory s pikantním klobásovým bešamelem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 19. 12. 2012 12:23 Brambory s pikantním klobásovým bešamelem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 19. 12. 2012 12:23 Brambory s pikantním klobásovým bešamelem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na velikonoční boží milosti, fánky či křehotinky: Díky máslu jsou křehké, díky rumu voňavé a lahodné