Perfektní „holanďák“ podle Jana Punčocháře: Šéfkuchař ukázal, jak připravit šťavnatou a křupavou klasiku plnou chutí
První republika s Kristinou: Báječné cukroví medvědí tlapky voní po mandlích a citronu. Máte doma také tyhle formičky?
KVÍZ: Skladování vánočního cukroví může být oříšek. Víte, jaké nádoby zvolit a kam je v bytě umístit, abyste si nezkazili Vánoce?
sefrovka uvařila 8. 2. 2011 19:58 Brambory zapečené se špenátem II. 0 0 Zobrazit detail na talíři Okomentovat
sefrovka uvařila 8. 2. 2011 19:58 Brambory zapečené se špenátem II. 0 0 Zobrazit detail upečené, pčipravené ke konzumaci Okomentovat
Horkovzdušná fritéza jako pomocník: Vybrat správný typ není složité. Stačí vědět, komu bude sloužit a co do ní přijde
13 foto Kristýna z Peče celá země má podporu doma: Manžel říkal, že jsem nejlepší, i když jsem místo donutů udělala zdrclé langoše