Vynikající ruské vejce podle Ostravskeho Gastrošefa: Klasiku bister a lahůdkářství připravíte snadno a za pár korun
Sloní žrádlo: Retro pomazánka ze salámu je tak dobrá, že jí nebude dost, ani když ji uděláte v dávce jako pro slona
Jak na dokonalou vepřovou roládu: S vaječnou nádivkou se stane hvězdou svátečního stolu. Zvládnete ji napoprvé
magdalenka uvařil 21. 4. 2011 09:38 Bratislavský vánoční závin 0 0 Zobrazit detail makové Okomentovat
magdalenka uvařil 21. 4. 2011 09:37 Bratislavský vánoční závin 0 0 Zobrazit detail orechové Okomentovat
Slovenská fučka: Bramborová kaše podle starého receptu je levná a nejlépe chutná s osmaženou cibulkou
Kosmetika ze spíže: Okurkové slupky na pleť, soda na vlasy a brambory na ruce. Co ještě využít z kuchyně?