Kvíz: Které houby patří do guláše, omáček a na smažení? Otestujte si, zda znáte jejich správné použití v kuchyni
Hořčicové řízky z krkovice jsou báječně šťavnaté a křupavé. Výtečně s nimi ladí bramborový salát s domácí majonézou
Paštika z pečené hlívy podle Adély: Pochoutka, která vyhrála Foodblog roku, voní houbami, česnekem a bylinkami
magdalenka uvařil 21. 4. 2011 09:38 Bratislavský vánoční závin 0 0 Zobrazit detail makové Okomentovat
magdalenka uvařil 21. 4. 2011 09:37 Bratislavský vánoční závin 0 0 Zobrazit detail orechové Okomentovat
Jamaican ginger cake: Pikantní verze perníku má výraznou chuť a vůni po zázvoru a vláčnost mu dodává jedna důležitá ingredience
Vynikající cuketové palačinky voní sýrem a česnekem: Příprava je levná a zvládne ji i nezkušený kuchař