Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
sidera uvařila 1. 7. 2009 17:27 Bublanina rybízová 0 0 Zobrazit detail bublanina rybízová Okomentovat
sidera uvařila 1. 7. 2009 17:27 Bublanina rybízová 0 0 Zobrazit detail bublanina rybízová Okomentovat
sidera uvařila 1. 7. 2009 17:27 Bublanina rybízová 0 0 Zobrazit detail bublanina rybízová Okomentovat
Připravte si langoše jako v Maďarsku: Důležitou roli hraje zakysaná smetana i dva druhy mouky. Výsledek vás nadchne