KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v tradičních specialitách světových kuchyní? Co jedí Řekové a kdo připravuje empanadas
Vítězná Kubova bageta z Hell's Kitchen: Za 169 Kč jsme dostali studené maso a dobré tzatziki. Na první pohled chuť nevyvolává
Eliza uvařila 9. 9. 2013 19:46 Cannelloni s drůbežím masem v rajčatech, gratinované parmazánovým bešamelem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 9. 9. 2013 19:45 Cannelloni s drůbežím masem v rajčatech, gratinované parmazánovým bešamelem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 9. 9. 2013 19:45 Cannelloni s drůbežím masem v rajčatech, gratinované parmazánovým bešamelem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kynuté Maruščiny koláčky: Nadýchané a vláčné pečivo neodolatelně voní máslem. Důležité je správně pracovat s droždím
Jak na rychlé pizza rohlíky z toastového chleba: V horkovzdušné fritéze budou hotové za tři minuty, ale připravíme je jednoduše i v troubě