Úžasná roštěná po znojemsku podle Jana Punčocháře: Šťavnaté maso skvěle doplňuje nakyslá omáčka s chutí okurek
Nepečené tiramisu kuličky podle Anety Vignerové: Cukroví s luxusní chutí italské klasiky krásně voní kakaem a kávou
Eliza uvařila 9. 9. 2013 19:46 Cannelloni s drůbežím masem v rajčatech, gratinované parmazánovým bešamelem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 9. 9. 2013 19:45 Cannelloni s drůbežím masem v rajčatech, gratinované parmazánovým bešamelem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 9. 9. 2013 19:45 Cannelloni s drůbežím masem v rajčatech, gratinované parmazánovým bešamelem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Přichází jahodový úplněk: Skvělý čas vyzkoušet tři recepty s jahodami a jogurtem či fetou, které pomáhají hubnout
18 foto Low carb perníková srdíčka podle Hanky z Poděbrad: Vynikající valentýnská sladkost je plná čokolády a báječně voní