Sladký jahodový úplněk: Příval energie a emocí je třeba podpořit vydatným jídlem. Vodnář to vyřeší dortem, Kozoroh biftekem
Jak na ten nejlepší jahodový sirup bez chemie: Limonáda z něj připravená vám přivolá léto v každém ročním období
Šéfkuchař prozradil, jak to vypadá v jídelním voze fotbalové reprezentace: Vedení české repre si dává čevapčiči, guláš i tatarák
zizala uvařila 28. 2. 2011 18:45 Čekanka pečená se slaninou a tymiánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na skvělý šípkový džem? Šípky se musí dobře očistit, dvakrát propasírovat a ochutit správnou směsí voňavého koření
Žvýkačka je tu od starověku. Dnes si ji můžete snadno koupit, anebo vyrobit doma podle našeho receptu
Má zákazník v restauraci zodpovídat za nezávadnost potravin? Volovina nebo špatná zkušenost, neshodují se šéfkuchaři