Jak se připravuje občerstvení na turnaj Oktagon na Štvanici? Šéfkuchař Lukáš Neckář prozradil, jaké lahůdky chystá
Markéta Pyskatá: Tyrolská vévodkyně a švagrová Karla VI. měla na talíři šťovíkovou polévku i medový perník s růžovou vodou
Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
jarda8012 uvařil 26. 10. 2019 16:54 Celerovo-bramborová placka s hermelínem a cibulí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
jarda8012 uvařil 26. 10. 2019 16:54 Celerovo-bramborová placka s hermelínem a cibulí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
jarda8012 uvařil 26. 10. 2019 16:54 Celerovo-bramborová placka s hermelínem a cibulí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
19 foto V Prostřenu se budou servírovat křupavé předkrmy. Jaký je rozdíl mezi topinkou a bruschettou?