Jak na tradiční retro okurkový salát? Díky správnému poměru octa a cukru je s touto zálivkou dokonalý
Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
Madla Novak uvařila 21. 2. 2016 21:11 Celozrnné kváskové lívance 0 0 Zobrazit detail těsto je řidší konzistence Okomentovat
Madla Novak uvařila 21. 2. 2016 21:11 Celozrnné kváskové lívance 0 0 Zobrazit detail dle rozpisu usmažíte cca do 30 ks lívanců Okomentovat
10 foto Pohlreichův souboj restaurací: Dokonalý mrkvový tatarák, navoněná bída i upatlaný talíř. Souboj v zážitkových restauracích byl zážitek!
Jak na hedvábná míchaná vejce podle Jamieho Olivera? Slavný šéfkuchař doporučuje začít lžičkou másla a včas sundat pánev ze sporáku
6 foto Plněné kynuté knedlíky podle bronzových kuchařů z olympiády: Kouzlo je ve vanilkovém krému a makové drobence