Jak na domácí pařížský salát podle ČSN: Oblíbený majonézový salát připravíte levně za pár minut. Chutná jako kdysi
Vepřová pečeně po frankfurtsku: Nepeče se, ale dusí. S tímto postupem bude maso šťavnaté a omáčka silná a lahodná
Svatomartinská husa jako z Lokálu: Šťavnatá a křupavá je díky dvojímu pečení, prozrazuje šéfkuchař Václav Kouba
Madla Novak uvařila 21. 2. 2016 21:11 Celozrnné kváskové lívance 0 0 Zobrazit detail těsto je řidší konzistence Okomentovat
Madla Novak uvařila 21. 2. 2016 21:11 Celozrnné kváskové lívance 0 0 Zobrazit detail dle rozpisu usmažíte cca do 30 ks lívanců Okomentovat
Brambory s vejci v hořčičné omáčce: Jednoduchý bezmasý a lehce pikantní oběd zachutná nejen vegetariánům