Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
Marie Svarcova uvařila 13. 1. 2024 09:35 Černá čočka se zeleninou a cizrnou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 13. 1. 2024 09:35 Černá čočka se zeleninou a cizrnou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 13. 1. 2024 09:35 Černá čočka se zeleninou a cizrnou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 13. 1. 2024 09:35 Černá čočka se zeleninou a cizrnou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
7 foto Třená mramorová bábovka podle Josefa Maršálka: Vláčný korpus a kombinace čokolády a kokosu dohromady chutnají božsky!
Vepřová pečeně z trouby voní po hořčici: Chuť a šťavnatost jí dodá slanina i kyselá okurka, vysušení masa zabrání jeden fígl