Vyzkoušeli jste už malinové včelí úly? Příprava není o nic složitější než u klasiky, chuť je ovšem naprosto božská
Sezona pečených kaštanů je tu: S pár fígly je příprava snadná a vychutnáte si je horké, s pečeným kuřetem i v roládě
Tvarohová vánoční štóla: Jednodušší verze německé kynuté klasiky má výraznější chuť a vůni a vydrží déle vláčná
1974andrea uvařila 18. 7. 2012 09:55 Červené pesto ze sušených rajčat 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 18. 7. 2012 09:55 Červené pesto ze sušených rajčat 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Dezert sladký jako med: Pachlava je plná oříšků a nápadně se podobá turecké baklavě. Tuto jednoduchou verzi zvládne každý
Rybízový džem jen ze dvou ingrediencí: Stačí si rozmyslet, jaký druh rybízu využít, a pak se držet osvědčených rad