Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
JanaB1 uvařila 22. 11. 2013 19:03 Česneková polévka se strouhankou a vejci 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaB1 uvařila 22. 11. 2013 16:42 Česneková polévka se strouhankou a vejci 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaB1 uvařila 22. 11. 2013 16:42 Česneková polévka se strouhankou a vejci 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Květák v bramboráku: Křupavá a voňavá zelenina svou chutí překvapí i masožrouty. Důležité je předem správně uvařit květák