Cesta za pastou: Reportáž z výrobny pálivé tuniské harissy, v níž ucítíte česnek i koření a jedna lžička vám nebude stačit
Punčové řezy: Oblíbený retro zákusek vyžaduje delší přípravu, ale podle postupu krok za krokem bude jako z cukrárny
Brutzel-Svejk uvařil 8. 8. 2010 13:25 Cesnekovy krem Aioli s Black Tiger 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Brutzel-Svejk uvařil 8. 8. 2010 13:25 Cesnekovy krem Aioli s Black Tiger 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Brutzel-Svejk uvařil 8. 8. 2010 13:23 Cesnekovy krem Aioli s Black Tiger 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Brutzel-Svejk uvařil 8. 8. 2010 11:58 Cesnekovy krem Aioli s Black Tiger 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Natrhali jste si koše plné hrušek? Zavařte je s voňavým kořením a užívejte si jejich lahodnou chuť a pevnou dužinu celý rok