Jak se připravuje občerstvení na turnaj Oktagon na Štvanici? Šéfkuchař Lukáš Neckář prozradil, jaké lahůdky chystá
Markéta Pyskatá: Tyrolská vévodkyně a švagrová Karla VI. měla na talíři šťovíkovou polévku i medový perník s růžovou vodou
Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
Brutzel-Svejk uvařil 8. 8. 2010 13:25 Cesnekovy krem Aioli s Black Tiger 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Brutzel-Svejk uvařil 8. 8. 2010 13:25 Cesnekovy krem Aioli s Black Tiger 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Brutzel-Svejk uvařil 8. 8. 2010 13:23 Cesnekovy krem Aioli s Black Tiger 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Brutzel-Svejk uvařil 8. 8. 2010 11:58 Cesnekovy krem Aioli s Black Tiger 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pět možností, jak nastavit bramborovou kaši zeleninou. Dýně dodá barvu, celer výraznou chuť a zelí zase svěžest
21 foto Dokonalý sulc z vepřových nožiček podle receptu Jaroslava Sapíka: Nejlepší je se salátem z červené cibule, říká šéfkuchař
Bratislavský guláš podle ČSN: Vynikající dušené maso s kořenovou zeleninou a vůní divokého koření si určitě oblíbíte