Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
Kamili uvařila 19. 1. 2013 15:57 Cheesecake z Lučiny a zakysané smetany 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kamili uvařila 19. 1. 2013 15:57 Cheesecake z Lučiny a zakysané smetany 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kamili uvařila 19. 1. 2013 15:57 Cheesecake z Lučiny a zakysané smetany 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
4 foto Jak vypadal středověký jídelníček: Chlebová polévka, sladké kaše z prosa a placky, které ničily zuby