Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
--ReNi-- uvařil 14. 8. 2010 15:14 Chilli polévka se zeleninkou, hříbky a topinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Citronové kuře podle Gordona Ramsaye: Na dokonalé ochucení masa sladkokyselou omáčkou používá šéfkuchař malý trik
Jídelní rozmary slavných: Justin Bieber snídá vejce a miluje boloňskou omáčku s jednou zvláštní přísadou. Takhle ji připravuje