Svatomartinská kachna à la husa: Jak ji předem nasolit, jak podlévat a péct, aby byla uvnitř šťavnatá a zvenku křupavá
Meszarosovabolya uvařila 24. 11. 2010 08:27 Chlebová polévka s cibulí a s česnekem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Meszarosovabolya uvařila 24. 11. 2010 08:21 Chlebová polévka s cibulí a s česnekem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Meszarosovabolya uvařila 24. 11. 2010 08:21 Chlebová polévka s cibulí a s česnekem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Pečeme s Ivou: Vyzkoušejte kváskové langoše! Mají krajkově okatou střídu provoněnou listy medvědího česneku