Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní přírodní šťáva k masu

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min

25 min (25 min příprava)

2. 3. 2012 18:07

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie637 kJ / 152 kcal
Bílkoviny2,41 g
Tuky11,41 g
Vláknina3,82 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,08 g
Sůl5,10 g
Sacharidy8,69 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Potřebovala jsem udělat nějakou šťávu k již hotovému masu, které jsem vytáhla z mrazáku. Použila jsem suroviny, které byly po ruce, bylinky v mrazáku a byl opět oběd zase jinak. Plechovková rajčata se mohou nahradit sloupnutými čerstvými a bylinky dát podle chuti. Šťávu jsem nezahušťovala, ani nesolila, byla chutná, prostě akorát. Takto připravenou šťávou by se daly přelít i na rychlovku osmahnuté kuřecí plátky nebo i rybí filé:-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

satelit

15. 1. 2022 13:50

Anna Kocikova: Když jsem se učila (DUŠK Hronov), tak nám učitel říkal, že Maggi rozvíjí mozkové závity, ale abychom ho nechodili do kuchyně popíjet. Zkrátka všeho s mírou i toho dobrého.

Eva

21. 9. 2016 19:26

Jasně, bez magi ani ránu. A taky nechápu loupání žampionů.:no:

Anna Kocikova Anna Kocikova

10. 9. 2016 11:05

spagetka: Ladi,děkuji za zastoupení:-*:-K


marika: ano,jak píše špagetka-libeček je ligurček http://www.bylinky.sk/?/Atlas/Ligurcek

spagetka spagetka

7. 9. 2016 21:10

marika: ligurček ;-);-)

marika

7. 9. 2016 20:07

prosím vás, čo je "libeček"?? :-8

Anna Kocikova Anna Kocikova

25. 5. 2016 10:54

jarda: Děkuji za přečtení receptu i za komentář:-K
Kdo maggi nepoužívá,může nahradit jiným dochucovadlem,nebo solí.Já s tím problém nemám,maggi jsem už jako dítě chodila potají"ucucávat":-)

jarda

24. 5. 2016 14:05

Tak jsem se zasnil ale to magi mě dostalo. omlouvám se ale kdyby jste věděla z čeho se to dělá tak obejdete regál 2 metry.

milan

8. 1. 2015 10:34

Jarča D.:dík za radu , kamarádi mě ukecali na akci 40 krák gulášová polévka a 40 krát knedlo zelo ale maso maj zvěřinu plecko tak dumám jak udělat tolik šťávy zvlášt:-))

Anna Kocikova Anna Kocikova

2. 9. 2014 19:12

Max Jerry Max:Děkuji za čas,který jste receptu věnovat:-):-K

Max Jerry Max

2. 9. 2014 16:58

Stavicka muze byt dobra ale podle tech prisad uz to je omacka.Nejvetsi chyba modernich hospodynek ze kupuji jen maso, na kosti zapominaji. V dnesnich moernich domactnostich ma kazda zena mrazak. Koupit si kosti u reznika ktery vam je poseka a doma je vyrestovat trosku korenove zeleniny a rajskeho protlaku to umi kazda dobra hospodinka . Uvarte si prirodni stavicku kterou vam bude sousedka zavidet. Naporcovat a zmrazit.Dobrou chut.:-p

Anna Kocikova Anna Kocikova

1. 9. 2014 16:39

máša:Díky za to"bezva":-)):-Ki za čas,který jste věnovala přečtení receptu:-K
Mášo,když přimhouříte oko,tak ta lžíce maggi našemu zažívacímu ústrojí zase tolik nemůže uškodit:-)
A libeček...ten jsem použila;-)I v surovinách je uvedený:yes:

máša

1. 9. 2014 13:26

dobrý den,magi,masox,bujon,no nevím není to moc zdravé je to rychlé vaření,ale není lepší libeček a vývar jinak jste bezva:yes::-p

Anna Kocikova Anna Kocikova

18. 1. 2014 20:29

Dája:Jsem ráda,že jste se mnou spokojená;-):-DS tím focením postupu práce je to malinko pracnější,ale stejně u vaření musím být,tak to cvaknutí spouště pár krát navíc mě nezabije:-*Horší jsou už ty popisky pod fotkama,to mi zabere hodně času navíc:-)
Děkuji za komentář,který mě vážně velice potěšil:-K:-K

Dája

18. 1. 2014 11:34

Paní Aničko-Drahuš,chodím na Toprecepty a vaše vychytávky se mi moc líbí:yes:Máte vždy srozumitelně napsaný postup a všechno hezky rozfocené.Někdy ten postup práce ani nečtu,protože při prohlížení fotek to popisujete velice podrobně i pod něma.Děkuji vám:-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

6. 8. 2013 16:23

Jarča D.:Také dobra volba:yes::-K:-K

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: šťáva k masu šťáva k masu recept šťáva pod maso stava na maso jak udělat šťávu k masu rychlá šťáva k masu šťávy k masu jak udělat štávu pod maso prirodni omacka k masu recept na štávu k masu přírodní šťáva štáva pod maso recept stava z masa jak udělat dobrou šťávu k masu stava k masu recepty jak připravit šťávu k masu dobrá šťáva k masu šťávička k masu stava na maso recept recept šťáva k masu

Suroviny: máslo, olej, cibule, žampióny, rajče loupané, rajče, omáčka chilli sladká, maggi, cibulka lahůdková, libeček, voda

TopRecepty.cz

Pikantní přírodní šťáva k masu

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lD0M