Řeznice radí, jak dokonale usmažit vinnou klobásu: Pomůže trocha mouky i jeden snadný fígl před smažením
mika59 uvařila 27. 2. 2016 11:03 Chlebové košíčky s pomazánkou á la losos 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 27. 2. 2016 11:01 Chlebové košíčky s pomazánkou á la losos 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 27. 2. 2016 11:01 Chlebové košíčky s pomazánkou á la losos 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 27. 2. 2016 11:01 Chlebové košíčky s pomazánkou á la losos 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Úžasný křehký jahodový koláč s rebarborou a mandlemi: Vláčné těsto s kombinací sladkých i kyselých chutí, které se prolínají
5 foto Historie chleba: Z pšenice se původně dělala jen kaše, později byl bílý chléb symbolem bohatství a ten tmavý byl určen pro chudé