Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Hanicka79 uvařila 1. 12. 2014 12:05 Chlebové placky a là Hanka 0 0 Zobrazit detail pečeme na sucho Okomentovat
Hanicka79 uvařila 1. 12. 2014 12:05 Chlebové placky a là Hanka 0 0 Zobrazit detail hotové placky s masovou směsí Okomentovat
7 foto Vychytané Prostřeno s Láďou Hruškou: Takhle slavný moderátor dělá husokuře s hrnkovým petrželovým knedlíkem