Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
KVÍZ: Umíte vyslovit názvy jídel, která se objevují v českých restauracích? Ověřte si své jazykové dovednosti
aanet3 uvařila 26. 2. 2012 15:22 Cizrnová polévka s rajčaty a zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
aanet3 uvařila 26. 2. 2012 15:22 Cizrnová polévka s rajčaty a zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
aanet3 uvařila 26. 2. 2012 15:22 Cizrnová polévka s rajčaty a zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
12 foto Šéfkuchař Lukáš Neckář se v dětství inspiroval kuchařkou kačera Donalda. Dnes má školu sushi a učí děti i dospělé jíst zdravě a chutně