KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v tradičních specialitách světových kuchyní? Co jedí Řekové a kdo připravuje empanadas
Vítězná Kubova bageta z Hell's Kitchen: Za 169 Kč jsme dostali studené maso a dobré tzatziki. Na první pohled chuť nevyvolává
petram uvařila 24. 11. 2013 10:37 Čočkové karbanátky bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 24. 11. 2013 10:36 Čočkové karbanátky bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Před upečením Okomentovat
petram uvařila 24. 11. 2013 10:36 Čočkové karbanátky bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Po upečení Okomentovat
petram uvařila 24. 11. 2013 10:36 Čočkové karbanátky bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Salát z čerstvého zelí: Křupavost a křehkost zajistí rychlé spaření horkou a pak studenou vodou, pikantní chuť dodá ocet