Dechberoucí vánoční štóla: Upečte ji hned a na Štědrý den bude vláčná a voňavá. Při správném skladování vydrží týdny
Domácí perníčkové latte vás vyjde na pouhých 26 Kč, v kavárně za něj zaplatíte klidně i 170 Kč. Připravíte ho snadno
Perníčky, které jsou hned měkké: Tenhle recept využívám léta a perníčky podle něj se v ústech jen rozplývají
ivulinka uvařila 27. 4. 2011 18:59 Country prsíčka s Camembertem a žampiony 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ivulinka uvařila 27. 4. 2011 18:58 Country prsíčka s Camembertem a žampiony 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ivulinka uvařila 27. 4. 2011 18:57 Country prsíčka s Camembertem a žampiony 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ivulinka uvařila 27. 4. 2011 18:56 Country prsíčka s Camembertem a žampiony 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ivulinka uvařila 27. 4. 2011 18:55 Country prsíčka s Camembertem a žampiony 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak skladovat ředkvičky? Vlhký papírový ubrousek nebo miska s vodou jsou sázkou na jistotu, na oživení je dobré znát pár fíglů
Oslavte svatováclavské posvícení stylově a upečte si tradiční kynuté koláče. Nejlepší jsou ty dvojctihodné
Strava starověkých Řeků se nelišila od té dnešní středomořské. Prim hrály olivy, ryby a víno, dezerty se připravovaly i z fazolí