Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Prádlo napomáhající hubnutí z našeho obchodu www.odevyadarky.cz je skvělým pomocníkem v odbourávání tuků a celulitidy i pro tzv. obyčejné ženy.

Prádlo napomáhající hubnutí z našeho obchodu www.odevyadarky.cz je skvělým pomocníkem v odbourávání tuků a celulitidy i pro tzv. obyčejné ženy.

Žijeme v době, kdy jsme si zvykli na to, že nejúspornější je se najíst kdekoli, ale hlavně rychle. Vaření vyžaduje čas a toho se nám dnes při hektickém životním stylu nedostává. Z toho vyplývá, že když nemáme čas na správnou stravu, tak rozhodně nemáme čas ani na sebe. Kdy si jít zacvičit? Tato otázka nás trápí každý den, ale odpověď na ní není. Tak se z ní stává takový náš tichý nepříjemný společník. Hlavně pokaždé, když si ráno před zrcadlem připomeneme nové faldíky nebo povadlé tělo. V domácí lékárničce se nám hromadí přípravky na hubnutí, které spíše obtěžují, zapomínáme si je brát a valný efekt nemají.

Jak z této situace ven? Jedno řešení tu máme. Kvalitní prádlo s vlastnostmi napomáhajícími hubnutí. Prádlo masíruje pokožku a tím zmírňuje poškození způsobené celulitidou, která postihuje 90% žen. Svěrem kolem těla vytváří saunový efekt, který je tolik důležitý při ztrátě cm v problémových oblastech těla. Je jasné, že čím větší fyzická aktivita, tím vyšší účinek tohoto prádla. Pořád se však vrací starý problém. Kde vzít čas na pravidelné cvičení? Jen velmi málo žen si uvědomuje, že běžný úklid, či vaření a péče o rodinu již fyzickou aktivitou je, a ne malou!!! Co teprve teď před Vánoci, kdy strávíte na nohou valnou většinu svého času?

Pomožte si tím, že si obléknete hubnoucí prádlo, které zahájí boj s vašimi faldíky a celulitidou.

Je třeba si uvědomit, že jemná masáž, která vzniká při pohybu těla v hubnoucím prádle, zpracovává vaše podkoží a vrchní vrstvu podkožního tuku. Vzniklým pohybem a zároveň stažením díky prádlu vzniká sauna efekt, který podkožní tuk zahřívá a tím i rozpouští.  Při fyzické aktivitě, (což je i úklid nebo procházka s dětmi, nezapomeňte!!) hubnoucí prádlo povzbuzuje mikrooběh vašeho podkoží a tím okysličuje tkáň a urychluje spalování tuků.

Hubnoucí prádlo je zcela novou technologií, která má aktivně zeštíhlující účinky.

Pravdou je, že každá žena touží po tom být krásná, ať už pro okolí nebo pro sebe. V dnešní zrychlené až hektické době je to tak těžké. Každou chvíli Vám jistě proběhne hlavou „ jak je ten svět nespravedlivý“, celý den se honíte, sotva vezmete do úst, ale tělo i přesto zrazuje. Je nejvyšší čas říct dost a vzít kontrolu na svým tělem do svých rukou. Hubnoucí prádlo je spojencem každé ženy, bez nutnosti změny každodenních návyků. Hubnoucí prádlo hned ráno prostě obléknete a boj s Vašimi faldíky a celulitidou je zahájen. Prádlo pracuje za Vás, aniž byste si to uvědomovaly. Díky složení a poddajnosti materiálu si ani neuvědomíte, že prádlo na sobě máte.

  • Materiál má mnoho předností:
  • Je lehký a přesto neprůsvitný
  • Je vysoce prodyšný
  • Zajišťuje odvod potu od těla směrem ven
  • Neomezuje pohyb a netlačí
  • Zachovává tvarovou stálost
  • Zeštíhluje postavu
  • Zahřívá a masíruje podkoží, tím urychluje spalování tuků

Naše hubnoucí, stahující a kompresní prádlo, si můžete prohlédnout a zakoupit na našich stránkách www.odevyadarky.cz . Vybrané prádlo Vám zašleme za pouhých 39,- poštovného. Od objednávky nad 1000,- máte poštovné zdarma.

 

Komentáře

Martina

30. 4. 2015 09:30

Tak určitě to prádlo nesvede samo. Dodá to určitý dojem nabyté hubenosti. Ale přírodu nepřečůráme :). Já bych doporučila ještě pravidelné stravování nízkokalorickými potravinami a svojí snahu potvrdila kapslemi se zeleným čajem, které (aspoň mě prokazatelně pomohli :)) http://www.arkokapsle.cz/produkt/zeleny-caj-4

Ala

5. 9. 2014 12:06

Jsem zvedava na leginy:-O

Ilona Kohutková

28. 8. 2014 12:09

Zajímavá a pestrá nabídka, těším se na legíny.

MARTA Čechová

15. 2. 2014 14:01

Jiš mám košilku a jsem spokojená.:-))

Přidat komentář

Mohlo by vás zajímat

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více