Kuřecí po debrecínsku je lehce pikantní a příjemně nakyslé díky zakysané smetaně. Přidávejte ji však opatrně
Jak na domácí rajčatový protlak: Poradíme, jak dlouho vařit rajčata i jak protlak ochutit, aby byl výsledek perfektní
JanaDorazinova uvařila 12. 8. 2015 14:19 Cuketa v těstíčku a mandlích 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 12. 8. 2015 14:19 Cuketa v těstíčku a mandlích 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 12. 8. 2015 14:19 Cuketa v těstíčku a mandlích 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Domácí štramberské uši chutnají jako ty opravdové. Specialitu s chutí a vůní perníku snadno zvládne udělat každý
Nejlepší jídla z brokolice: Skvěle chutná zapečená se sýrem, výborný je šťavnatý karbanátek i vydatná polévka