

Gnocchi osmažené se slaninou a růžičkovou kapustou
Suroviny 2 porce
- 1 balíček gnocchi (500g)
- 1 balíček mražených kapustiček
- 1 cm plátek másla
- 2 cm plátek uzené slaniny nebo špeku
- sůl
- hrubě drcený pepř
Postup přípravy receptu
Slaninu nakrájíme na dlouhé proužky silné 0,5 cm, dáme na pánev spolu s gnocchi (nevařené, suché rovnou ze sáčku). Pomalu restujeme přibližně 7-10 min, dokud nejsou gnocchi opečené a slanina křupavá.
Mezitím si v misce v mikrovlnné troubě rozehřejeme krátce růžičkovou kapustu s máslem (pro odpůrce MT lze samozřejmě podusit na másle v kastrůlku), aby byla kapusta křupavá, ne rozvařená jak z polévky :).
Přimícháme ke gnocchi, osolíme a opepříme podle chuti.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Gnocchi osmažené se slaninou a růžičkovou kapustou
-
To musí šmakovat.A fotka suprovní.
-
+6
-
-
Miluju ghocchi, slaninku i růžičkovku. Jednoduché, ale skvělé. Bodík letí.
-
jednoduché,rychlé,hezké,jedlé..a fotogenické
-
Škoda, že už jsem po večeři
-
Ani jsem se nemusel dívat, kdo je autor. Já to uhod podle fotky
Ale bod a zítra jedu koupit gnocchi.