Gnocchi osmažené se slaninou a růžičkovou kapustou

isindy Kuchařka: isindy

Doba přípravy: 15min. 2 porce Bramborová jídla 7 názorů

Suroviny

1 balíček gnocchi (500g)
1 balíček mražených kapustiček
1 cm plátek másla
2 cm plátek uzené slaniny nebo špeku
sůl
hrubě drcený pepř
Recept si zatím oblíbilo 13 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Slaninu nakrájíme na dlouhé proužky silné 0,5 cm, dáme na pánev spolu s gnocchi (nevařené, suché rovnou ze sáčku). Pomalu restujeme přibližně 7-10 min, dokud nejsou gnocchi opečené a slanina křupavá.

  2. Mezitím si v misce v mikrovlnné troubě rozehřejeme krátce růžičkovou kapustu s máslem (pro odpůrce MT lze samozřejmě podusit na másle v kastrůlku), aby byla kapusta křupavá, ne rozvařená jak z polévky :).

  3. Přimícháme ke gnocchi, osolíme a opepříme podle chuti.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 140 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Gnocchi osmažené se slaninou a růžičkovou kapustou

Tématické fráze: růžičková kapusta recepty nudle s kapustou a slaninou gnocchi, růžičková kapusta, recept noky s růžičkovou kapustou noky s kapustou růžičková kapusta na slanině růžičková kapusta recept ghocchi jak osmažit slaninu kapustičky na slanině gnocchi s kapustičky růžičkovi kapusta 0 růžičková kapusta v mikrovlnné troubě kapustičky se slaninou růžičková kapusta se slaninou nevarene gnocchi gnocchi recept osmazene noky růžičková kapusta s noky špagety s růžičkovou kapustou

Zapomněl/a jsem heslo