Gnocchi osmažené se slaninou a růžičkovou kapustou

isindy Kuchařka: isindy

Doba přípravy: 15min. 2 porce Bramborová jídla 7 názorů

Suroviny

1 balíček gnocchi (500g)
1 balíček mražených kapustiček
1 cm plátek másla
2 cm plátek uzené slaniny nebo špeku
sůl
hrubě drcený pepř
Recept si zatím oblíbilo 12 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Slaninu nakrájíme na dlouhé proužky silné 0,5 cm, dáme na pánev spolu s gnocchi (nevařené, suché rovnou ze sáčku). Pomalu restujeme přibližně 7-10 min, dokud nejsou gnocchi opečené a slanina křupavá.

  2. Mezitím si v misce v mikrovlnné troubě rozehřejeme krátce růžičkovou kapustu s máslem (pro odpůrce MT lze samozřejmě podusit na másle v kastrůlku), aby byla kapusta křupavá, ne rozvařená jak z polévky :).

  3. Přimícháme ke gnocchi, osolíme a opepříme podle chuti.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 63 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Gnocchi osmažené se slaninou a růžičkovou kapustou

Tématické fráze: nudle s kapustou a slaninou růžičková kapusta recepty gnocchi, růžičková kapusta, recept noky s kapustou noky s růžičkovou kapustou růžičková kapusta na slanině ghocchi kapustičky na slanině růžičková kapusta recept růžičkovi kapusta 0 jak osmažit slaninu růžičková kapusta v mikrovlnné troubě kapustičky se slaninou nevarene gnocchi gnocchi recept osmazene noky růžičková kapusta s noky špagety s růžičkovou kapustou opečená růžičková kapusta gnocchi slanina

Zapomněl/a jsem heslo