Perfektní „holanďák“ podle Jana Punčocháře: Šéfkuchař ukázal, jak připravit šťavnatou a křupavou klasiku plnou chutí
První republika s Kristinou: Báječné cukroví medvědí tlapky voní po mandlích a citronu. Máte doma také tyhle formičky?
KVÍZ: Skladování vánočního cukroví může být oříšek. Víte, jaké nádoby zvolit a kam je v bytě umístit, abyste si nezkazili Vánoce?
Eliza uvařila 1. 5. 2013 19:58 Dančí guláš se švestkami v perníkové omáčce podle Stezek dědictví 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 1. 5. 2013 19:56 Dančí guláš se švestkami v perníkové omáčce podle Stezek dědictví 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
5 foto Holka u plotny peče: Sýrové tyčinky podle receptu od Kristiána jsou krásně křupavé a na přípravu snadné