Marinované krůtí řízečky v pohankovo-kokosovém kabátku

Angel 666 Kuchařka: Angel 666

4 porce Drůbeží maso 0 názorů

Suroviny

500 g krůtích prsou
sůl
pepř
2 lžíce hořčice
2 stroužky česneku
asi 3 vrchovaté lžíce pohankové mouky
1 hrst jemných ovesných vloček
1 hrst strouhaného kokosu
olej na smažení
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na menší plátky, osolíme a opepříme.
    Do misky dáme hořčici, přidáme rozetřené stroužky česneku, přihodíme maso a vše dobře promícháme. Odložíme do chladu a necháme nejméně 30 minut marinovat, ale můžeme nechat odležet i přes noc.

  2. Pohankovou mouku promícháme s ovesnými vločkami a strouhaným kokosem.
    Marinované plátky masa v této směsi obalujeme a na rozehřátém oleji smažíme dozlatova.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Marinované krůtí řízečky v pohankovo-kokosovém kabátku

K receptu nejsou žádné komentáře.

Zapomněl/a jsem heslo