Perfektní recept na drobenku od cukráře Josefa Maršálka: Sázkou na jistotu je poměr 2:1:1 a správný druh mouky
Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
tejaja uvařila 19. 2. 2011 12:57 Dobrý chléb na který už nemusíte mazat tuk 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 19. 2. 2011 12:56 Dobrý chléb na který už nemusíte mazat tuk 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 19. 2. 2011 12:56 Dobrý chléb na který už nemusíte mazat tuk 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 19. 2. 2011 12:55 Dobrý chléb na který už nemusíte mazat tuk 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
11 foto Kuchařem se stal omylem, pak ale vařil v čínské Šanghaji i v nejlepší restauraci světa. Šéfkuchař Ondřej Hutník nám prozradil, o čem ještě sní...