Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Kristen1993 uvařila 4. 11. 2024 10:52 Domácí chleba ze žitné a hladké mouky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kristen1993 uvařila 4. 11. 2024 10:52 Domácí chleba ze žitné a hladké mouky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ilunka uvařila 21. 3. 2022 14:20 Domácí chleba ze žitné a hladké mouky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
marbene uvařila 8. 5. 2018 15:35 Domácí chleba ze žitné a hladké mouky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
10 foto Ceny občerstvení na MS v hokeji v Praze: Pivo za 110 Kč, hranolky za 80 Kč a 70 Kč „vysolíte“ za vodu v „petce“
Šéfkuchař Lukáš Neckář poradil, jak vylepšit českou „čínu“ a nabídl recept na kung-pao: Vše je o správné kombinaci omáček, říká