Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
RubyRom uvařila 1. 1. 2019 14:01 Dort s čokoládou a višněmi 0 0 Zobrazit detail Dort s čokoládou a višněmi Okomentovat
RubyRom uvařila 1. 1. 2019 14:01 Dort s čokoládou a višněmi 0 0 Zobrazit detail Dort s čokoládou a višněmi Okomentovat
Pět rychlých večeří na všední dny: Pikantní těstoviny s fetou, smažené tousty plněné sýrem nebo rychlé kuře s omáčkou