Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Merylas uvařila 30. 11. 2020 20:10 Dušené kuřecí stehenní maso s rychlou přípravou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Merylas uvařila 30. 11. 2020 20:10 Dušené kuřecí stehenní maso s rychlou přípravou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
11 foto Otestovali jsme pražské vegetariánské restaurace: Svíčková bez masa přijde na 325 Kč, za salát dáte 210 korun
7 foto Josef Maršálek upekl muffiny s třešněmi a šalvějí: Ta udělá velké divadlo, ale pozor si dejte na teplotu másla, radí cukrář