Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
suslajda uvařila 20. 3. 2014 14:18 Dušené vepřové na řapíkatém celeru a hlívě ústřičné 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak hubnu a zlepšuji si zdraví díky Margit a navzdory doktorce: Proč nosím v kabelce oříšky a co jím na oslavách
Arnold Schwarzenegger si výjimečně dá vídeňský řízek, většinou ale jí veganská jídla a miluje dýňovou polévku
Sterilovaná mrkev ve sladkokyselém nálevu: Skvěle dochutí maso nebo saláty, chuťově ozvláštní polévky, přitom ji snadno připravíte