Svatomartinská kachna à la husa: Jak ji předem nasolit, jak podlévat a péct, aby byla uvnitř šťavnatá a zvenku křupavá
Denně vstává ve čtyři a napekla už tisíce bochníků i větrníků. Sestra Josefa Maršálka si na Moravě plní svůj sen
tejaja uvařila 5. 10. 2015 19:01 Dýně Hokkaido pečená s brambory a mrkví 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 5. 10. 2015 18:58 Dýně Hokkaido pečená s brambory a mrkví 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 5. 10. 2015 18:56 Dýně Hokkaido pečená s brambory a mrkví 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jídelní rozmary slavných: Zpěvačka Taylor Swift miluje řízek, vodku s colou a tohle hovězí, dušené na víně