Tiramisu: Recept na pravou italskou dobrotu není složitý. Vsaďte na kvalitní suroviny a nechte dezert odležet přes noc
Jahody vydrží v mrazáku až rok, v nejlepší kondici ale maximálně osm měsíců. Správné zamrazení má svá pravidla
Viola Těšínská: Manželka Václava III. byla skromná, z domova byla zvyklá na zelí, čočku a kaši z prosa, maso jen výjimečně
Lidunka uvařila 1. 10. 2019 10:57 Dýňové placičky se šalvějí a anglickou slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lidunka uvařila 1. 10. 2019 10:57 Dýňové placičky se šalvějí a anglickou slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Angel 666 uvařila 21. 9. 2019 18:38 Dýňové placičky se šalvějí a anglickou slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Angel 666 uvařila 21. 9. 2019 18:38 Dýňové placičky se šalvějí a anglickou slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ražniči pečené v alobalu: Předem marinované maso je nádherně šťavnaté. Důležitý je fígl při balení špízu do alobalu
Houbařská sezóna 2023: Mykolog Petr Souček radí, kdy a kam letos vyrazit na houby a podle čeho poznáme, že už rostou
Hitem internetu je pečené česnekové máslo. Skvěle dochutí bagety nebo těstoviny a jeho příprava je snadná