Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
Jeseteří úplněk ve Vodnáři přinese zásadní změny: Štíři mají šanci otevřít si restauraci, Kozorozi pověsí zástěru na hřebík
Lidunka uvařila 1. 10. 2019 10:57 Dýňové placičky se šalvějí a anglickou slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lidunka uvařila 1. 10. 2019 10:57 Dýňové placičky se šalvějí a anglickou slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Angel 666 uvařila 21. 9. 2019 18:38 Dýňové placičky se šalvějí a anglickou slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Angel 666 uvařila 21. 9. 2019 18:38 Dýňové placičky se šalvějí a anglickou slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kaldoun podle kuchařky z 80. let: Polévka ze zbytků pečené husy voní muškátovým oříškem a nejlepší je s knedlíčky
Středověcí Vikingové si dusili hovězí na víně, vařili pivo z řebříčku a pomocí cibulové polévky „diagnostikovali“ zranění