Francouzské brambory: Pár běžně dostupných surovin, které doma často zbývají, snadno proměníte v lahodný oběd
Řízky smažené v dvojobalu: Vynechat jednu surovinu ze tří se někdy vyplatí a řízky jsou mnohem křupavější
Jak připravit vždy křupavé domácí hranolky: Úspěch tkví v úpravě brambor a přidání jedné běžné kuchyňské přísady
Letaliki uvařila 22. 2. 2013 21:24 Džemík (pomeranč, citron, grep) v domácí pekárně 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Letaliki uvařila 22. 2. 2013 21:24 Džemík (pomeranč, citron, grep) v domácí pekárně 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Letaliki uvařila 22. 2. 2013 21:24 Džemík (pomeranč, citron, grep) v domácí pekárně 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Svatomartinské rohlíčky Laďky Něrgešové krásně voní rumem: Nejezte je teplé, varuje oblíbená moderátorka
Jednoduché tvarohové masopustní koblihy zvládneme snadno. Nemusejí se nechávat kynout a jsou krásně vláčné