Jak vybrat správný bůček na pečení: Zvolte metodu 1:1 a nikdy nesáhnete vedle. Maso bude šťavnaté a kůže křupavá
Blesková gulášová polévka zahřeje, zasytí a v sychravých dnech chutná obzvlášť skvěle. Hotová je za půl hodiny
Klasika českých hospod: Jak udělat dokonalý smažák se šunkou. Díky těmto trikům bude zlatavý, křupavý a nevyteče
ligeja uvařil 7. 5. 2011 19:35 Fazolové lusky s fazolkama a surimi na zelenině 0 0 Zobrazit detail doporučuju vyzkoušet :-) Okomentovat
ligeja uvařil 7. 5. 2011 19:35 Fazolové lusky s fazolkama a surimi na zelenině 0 0 Zobrazit detail rychlé a hlavně strašně dobré Okomentovat
13 foto Recept na dort Pavlova od Nadi Pohlreichové z Malé cukrárny u Prahy: Díky jasnému postupu se povede hned napoprvé