Perfektní recept na drobenku od cukráře Josefa Maršálka: Sázkou na jistotu je poměr 2:1:1 a správný druh mouky
Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
hosta uvařila 22. 5. 2015 13:34 Fitkoláčky z cereálního listového těsta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
hosta uvařila 22. 5. 2015 13:34 Fitkoláčky z cereálního listového těsta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
hosta uvařila 22. 5. 2015 13:34 Fitkoláčky z cereálního listového těsta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Šťavnatý fofr koláč plný jablek: Na přípravě úžasně vláčného a skořicí vonícího koláče je nejdelší škrábání jablek, hotový je za chvíli
6 foto Dubajská čokoláda, která vyrazila dech Janu Krausovi: Recept 13letého kuchaře Davida určitě musíte vyzkoušet