Vyzkoušeli jsme fígl na otvírání zavařovaček: Spojené ruce úplně nepřesvědčily, ale další triky fungují
Jak sklízet pažitku, aby chutnala nejlépe: Chyb se dělá spousta. Od trhání rostliny ze záhonu po špatnou zálivku
Fenomén český chřest: Je křupavý i šťavnatý a využijete jej do mnoha receptů, oblíbený je jen tak se strouhankou
Lidiia uvařila 3. 8. 2021 14:05 Francouzský citronový koláč se sněhem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lidiia uvařila 3. 8. 2021 14:05 Francouzský citronový koláč se sněhem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
RubyRom uvařila 3. 7. 2021 16:29 Francouzský citronový koláč se sněhem 0 0 Zobrazit detail Francouzský citronový koláč se sněhem Okomentovat
Vepřové nožičky jsou delikatesa, o kterou bývá na zabijačce rvačka. Předvařené a dokřupava upečené chutnají fantasticky
Krakowski kumpir: Obří pečené brambory z polských trhů se plní opraženou slaninou a smaženou cibulkou, báječně voní i chutnají
19 foto Manželé se „z donucení“ pustili do přípravy hot dogů: Vyrábíme vlastní klobásy, v obchodech jsme si nevybrali, říkají